Z tohto mrazí: Rakovina nedala Steveovi McQueenovi (†50) žiadnu šancu! Lekári v jeho tele objavili desivý nález, o pár hodín bol mŕtvy

Steve McQueen, synonymom dobrodružných a akčných hrdinov, zomrel v dôsledku agresívneho typu rakoviny pľúc 7. novembra pred 42 rokmi.

Steve McQueen, synonymom dobrodružných a akčných hrdinov, zomrel v dôsledku agresívneho typu rakoviny pľúc 7. novembra pred 42 rokmi.

Fotogaléria

Po upozornení, že nádor je neoperovateľný, a jeho srdce neznesie operáciu, sa prihlásil na kliniku v Ciudad Juarez v Mexiku pod menom Samuel Sheppard.

Vo viere, že alternatívnou liečbou (v USA nebola povolená) zvráti svoj osud, podstúpil operáciu masívneho 2-kilového nádoru. Ten jeho žalúdok nafúkol do neuveriteľných rozmerov – podobných veľkosti brucha v deviatom mesiaci tehotenstva.

Alain Delon
Alain Delon nechce žiť: Nenávidím túto dobu, je mi z nej na vracanie Zobraziť článok

Kontroverzná a mimoriadne drahá liečba mala podľa Express zahŕňať veľké množstvá vitamínov, organickú stravu, kávové klystíry a terapiou živočíšnymi bunkami.

Pri pohľade na zoslabnutú hollywoodsku hviezdu však akékoľvek nádeje rýchlo klesali. Špecialista z kliniky Santa Rosa v Juarez v súvislosti so stavom ťažko chorého McQueena potvrdil, že „sotva chodil“, a to aj s pomocou palice. 

Pripomeňte si Steva McQueena v GALÉRII >>>

Vysilený a bez šance na záchranu sa krátko po operácii (pár hodín pred svojou smrťou) zmohol na gesto víťazstva. V kontakte s lekárom mal zdvihnúť palec a povedať: „Lo hice!" (v španielčine „Dokázal som to!") Pokračovanie na ďalšej strane. 

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});