Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Strácate s príchodom zimy chuť na sex? Odborníčka upozornila na 10 osvedčených tipov, ako si zvýšiť klesajúce LIBIDO!

S nastupujúcim chladnejším a sychravým počasím sa ochladilo aj v mnohých spálňach. Nieže by nefungovalo kúrenie, ale dvojice majú menšiu ...
  • Galéria4
  • Zdroj: Getty/Alessandro Biascioli

S nastupujúcim chladnejším a sychravým počasím sa ochladilo aj v mnohých spálňach. Nieže by nefungovalo kúrenie, ale dvojice majú menšiu chuť na sex. Prečo?

Fotogaléria

7. Ak máte deti, skúste ich nechať prenocovať u starých rodičov alebo priateľov, aby ste mali celý večer čas len pre seba.

8. Naplánujte si čas len pre seba. Trocha času, ktorý venujete niečomu, čo máte sami radi, vás môže prinútiť vážiť si čas strávený s partnerom ešte viac.

Vaginálna suchosť: Problém, ktorý trápi slečny aj seniorky, môže mať vážne dopady. Vzťah v troskách je len začiatok Zobraziť článok

9. Vyhľadajte odbornú pomoc. Niekedy vám vzťahový kouč alebo poradca môže poskytnúť nadhľad a nestrannosť, ktoré môžete potrebovať na riešenie problémov vo vzťahu.

10. Zmeňte zaužívanú rutinu. Či už ide o sex len v nedeľu ráno, alebo o milovanie v rovnakej polohe či v rovnakom poradí, rutina môže byť zabijakom všetkých sexuálnych vzťahov. Dajte si rande, oblečte sa sexi alebo sa pomilujte vtedy, keď vás zastihne spontánnosť.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});