Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Vášnivý sex pod sprchou? Tieto polohy potešia vaše bradavky, klitoris či iné erotogénne zóny! Ale aj partner bude hlasno VZDYCHAŤ od rozkoše

Jedným z najobľúbenejších miest na sex je práve sprchovací kút, kde sa páriky rady oddávajú vášni a rozkoši. Aby to pri nich aj ostalo, ...

Jedným z najobľúbenejších miest na sex je práve sprchovací kút, kde sa páriky rady oddávajú vášni a rozkoši. Aby to pri nich aj ostalo, nechajte sa poučiť.

Fotogaléria

Prvoradá je bezpečnosť

Štatistiky záchranárov hovoria jasne. Kúpeľňa je miestom najčastejšieho výskytu úrazov v domácnosti. Ale vy si chcete predsa užiť, a nie neplánovane volať do trojky lekára.

Preto majte pod nohami protišmykovú podložku a nikdy sa váhou tela nespoliehajte na vodovodnú batériu či okolité vešiaky. Nepodceňujte ani priveľmi horúcu vodu, môže vám prísť fyzicky nevoľno. K pokračovaniu laškovania tak nakoniec ani nemusí dôjsť.

Byť na jeden DEŇ ŽENOU! Túžba po vlhkej mušličke, lesbická orgia, aj iné sexuálne radovánky: Takto odpovedali muži Zobraziť článok

Treba si vedieť pomôcť

Aj keď je voda na prvý pohľad klzká, nie je to celkom tak. Vie odplaviť prirodzené šťavy vzrušenia, a preto sa odporúča použiť pred vaginálnym alebo análnym stykom lubrikačný gél.

Optimálne vyrobený na silikónovom základe, ktorý odoláva vode a príjemne kĺže. Tak isto môžete použiť vodotesnú erotickú hračku na zvýšenie rozkoše. A to už v páre či osamote.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});