Filmová ryšavka Ginny Weasley: Zrušené zásnuby so známym hercom, aj ďalší rozchod, šťastie v láske našla vlani. Komu povedala ÁNO?

Po účinkovaniach na školských besiedkach si trúfla na kasting do filmu o malom čarodejníkovi. Vybrali ju, a ona sa objavila rovno v niekoľkých ...

Po účinkovaniach na školských besiedkach si trúfla na kasting do filmu o malom čarodejníkovi. Vybrali ju, a ona sa objavila rovno v niekoľkých častiach vedľa legendárneho Harryho Pottera.

Fotogaléria

Filmová kariéra pokračuje ďalej

V ostatných rokoch sa objavila napríklad v drámach More (The Sea, 2013) a Before I Sleep (2013) alebo rodinných snímkach Who Killed Nelson Nutmeg? (2015) či Vianočná koleda (A Christmas Carol, 2018). K tomu treba pripočítať pár krátkometrážnych filmov.

Na tieto klenoty sa zabudlo: Vynikajúci Johnny Depp v DÔLEŽITÝCH, no podceňovaných filmoch Zobraziť článok

Čo robí Bonnie dnes?

Podnikavá modrooká brunetka vlastní produkčnú spoločnosť, ktorá sa zaoberá krátkymi filmami a hudobnými videami. V roku 2012 nakrútila režijný debut snímkou Separate We Come, Separate We Go, ktorý sa stretol s dobrým ohlasom kritiky. Jej záujem o réžiu a filmovú produkciu pramení ešte z hereckých čias.

Je nadšenou eko aktivistkou. V roku 2019 sa stala veľvyslankyňu medzinárodnej organizácie Greenpeace pre oceány.

Bonnie nezaháľa ani slovom a obrazom. V polovici apríla 2022 vydala knižnú prvotinu Go Gently: Actionable Steps to Nurture Yourself and the Planet, ktorá sa zaoberá vynaliezavými spôsobmi, akými sa môžeme podieľať na klimatickom hnutí. V podobnom duchu vytvára aj videá na svoj YouTube kanál Go Gently.  

A čo súkromie, za koho sa vydala? Dozviete sa na ďalšej strane!

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});