Ako bojovať so strachom a nízkym sebavedomím detí? Reese Witherspoon pozná odpoveď!

Reese Witherspoon zažiarila v jednoduchých fialových šatách, ktoré decentne podčiarkli jej krivky. O tých však v talk show The View reč ...

Reese Witherspoon zažiarila v jednoduchých fialových šatách, ktoré decentne podčiarkli jej krivky. O tých však v talk show "The View" reč nebola.

Fotogaléria

Oscarová herečka sa nezaoberá iba herectvom a filmovou produkciou. Do jej repertoáru patrí aj literatúra a najnovšie sa pustila do detských titulov. Začiatkom októbra tak pokrstila svoju najnovšiu knihu Busy Betty.

Príbeh hovorí o dievčatku, ktoré má veľké plány a k ich naplneniu jej pomáhajú zvedavosť a tvorivosť. Kniha je útla, má približne 40 strán, no jej názov napovedá, že Betty je zaneprázdnená a o akciu tak nebude núdza.

Witherspoon vytvorila krásnu silnú dievčenskú postavu, ktorá svojich čitateľov učí sebaláske so všetkými jedinečnými vlastnosťami a talentmi. Hlavná hrdinka je predstaviteľkou vytrvalosti a tímovej práce, ktorá prináša svoje ovocie. To všetko s cieľom inšpirovať dievčatá k veľkým snom a nebojácnosti. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});