Aj zdanlivé maličkosti môžu zruinovať váš vzťah: Vyvarovať sa týmto chybám je v partnerstve kľúčové!

Všetci si želáme šťastný a bezstarostný milostný vzťah. Hoci občas každý urobí voči partnerovi nechcený menší prešľap, vždy sa to dá ...

Všetci si želáme šťastný a bezstarostný milostný vzťah. Hoci občas každý urobí voči partnerovi nechcený menší prešľap, vždy sa to dá vysvetliť.

Fotogaléria

Mrzutosť

Po hádke sa jeden ospravedlnil za svoj omyl, a ten druhý je stále nahnevaný? To nie je dobré znamenie, a nikam to už problém neposúva.

Hádky pritom často vznikajú z rôznych banalít, ako napr. neskladanie záchodovej dosky, „iné“ vytláčanie zubnej pasty či neodkladane vecí na správne miesto. Radšej treba čím skôr zatvoriť mrzutú kapitolu a ísť ďalej.  

Ako sa riešia manželské hádky v Bielom dome? Jill Biden stavila na nový spôsob udobrovania, TOTO vás bude baviť! Zobraziť článok

Chyba v komunikácii

Nikto nie je jasnovidec, a vety ako „za ten čas ma už môže poznať“ nie sú na mieste ani u dlhoročných párov.  Oveľa užitočnejšie a časovo menej náročné bude, ak si normálne „po lopate“ vysvetlíte, čo vlastne chcete.

Ak obaja nastúpite na takú vlnu, predídete mnohým zbytočným nedorozumeniam. Vždy sa vyhnite smrteľnému mlčaniu (hlavne pri riešení problémov), ktoré je najväčším emocionálnym vrahom vzťahu.

Muži verzus ženy: Kto sa zamiluje ako prvý? Výsledok štúdie šokuje verejnosť! Zobraziť článok

Zanedbávanie toho druhého

Vo vzťahu už nie je miesto pre sólo hráčov, „ja“ sa mení na „my“. Pokiaľ budete zanedbávať alebo odsúvať emocionálne alebo telesné problémy partnera, bude to obojstranne zhubné.

„Kto nedáva, ten ani nedostáva“ a kto neuspokojuje potreby náprotivku, ten si časom určite nájde niekoho, kto ich rád uspokojí.

3 spôsoby, ako pritiahnuť záujem muža: Na toto myslite počas flirtovania, ak ho naozaj CHCETE, bude váš! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});