Ako sa riešia manželské hádky v Bielom dome? Jill Biden stavila na nový spôsob udobrovania, TOTO vás bude baviť!

 Nový trend v komunikácii, takzvaný FEXTING znamená riešenie konfliktov prostredníctvom správ.  Nepochybne má svoje výhody, ale aj nevýhody ...

Nový trend v komunikácii, takzvaný FEXTING znamená riešenie konfliktov prostredníctvom správ. Nepochybne má svoje výhody, ale aj nevýhody - vo všeobecnosti však ide o tenký ľad.

Fotogaléria

"Fight over texting“ môže mať nedozerné následky na váš vzťah, no dajú sa z neho vyťažiť i pozitíva. Podľa telegraphindia.com ho využíva aj prvá dáma USA, Jill Biden, a to vo chvíľach, keď s manželom nemajú súkromie.

Iste, nie je príjemné vyťahovať intímnosti pred ochrankou, obaja teda riešia prípadné konflikty cez osobné textové správy.

Ako to funguje: fexting aplikujte napríklad vo chvíľach, keď sa nechcete škriepiť pred deťmi. V prípade, že si neviete nájsť cestu k tínedžerovi, skúste mu jednoducho „iba“ napísať.

Ak riešite akýkoľvek problém, táto metóda vám poskytne čas a možnosti riešiť veci s chladnou hlavou. V skratke to znamená: máte možnosť po sebe čítať a zhodnotiť, či text, ktorý ste napísali, nie je zbytočne urážlivý alebo vulgárny. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});