Ak ste pre lásku odpísali rodinu či priateľov, môžete mať problém: Takýmto vzťahom mnohé RISKUJETE, pozor, aby vás nezničil!

Zamilovávate sa často a veľmi rýchlo? Strácate hlavu a valíte sa zo vzťahu do vzťahu? Pravdepodobne trpíte emocionálnou promiskuitou.

Zamilovávate sa často a veľmi rýchlo? Strácate hlavu a valíte sa zo vzťahu do vzťahu? Pravdepodobne trpíte emocionálnou promiskuitou.

Fotogaléria

Teror pokračoval aj po tom, čo Iveta zistila, že tehotenský test sa mýlil. "Samozrejme, že mi neveril. Dopadlo to tak, že som musela zmeniť bydlisko, telefónne číslo, e-mailovú adresu a tiež všetky účty na sociálnych sieťach," prezradila.

Výskum hovorí jasnou rečou: Dnešných mužov ženy nechcú! Prečítajte si VYSVETLENIE, prečo je to tak Zobraziť článok

Ako do toho nevpadnúť 

Dobrou správou je, že svoje sklony dokážete kontrolovať a vedome nad nimi udržiavať kontrolu. Dôležité je uvedomiť si, čo naozaj chcete a čo hľadáte. Ak sa zamilujete a vstúpite do nového vzťahu, nepretrhnite kontakt s priateľmi a pýtajte sa ich na názor.

Kontrolujte vaše nutkanie, vytvorte si hranice a pravidlá, ktoré budete dodržiavať. Nebojte sa požiadať o odbornú pomoc, možno vám otvorí oči!

"Vo svojich 27 rokoch mám za sebou približne 30 vzťahov, do ktorých ma hnala túžba po prvotnom dobrodružstve a zamilovanosti. Dnes žijem so skvelým mužom. Nie je to vášnivý vzťah, no dôverujem mu a obdivujem ho. Hlavne sa pri ňom cítim v bezpečí," uzavrela Iveta.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});