Ak ste pre lásku odpísali rodinu či priateľov, môžete mať problém: Takýmto vzťahom mnohé RISKUJETE, pozor, aby vás nezničil!

Zamilovávate sa často a veľmi rýchlo? Strácate hlavu a valíte sa zo vzťahu do vzťahu? Pravdepodobne trpíte emocionálnou promiskuitou.

Zamilovávate sa často a veľmi rýchlo? Strácate hlavu a valíte sa zo vzťahu do vzťahu? Pravdepodobne trpíte emocionálnou promiskuitou.

Fotogaléria

Jeho životné podmienky však neboli to najhoršie. 

"Bol starší, mal zaujímavých priateľov a sex s ním bol perfektný," pokračuje. "Po pár týždňoch sa však veci začali meniť. Potrebovala som viac slobody, nechcela som sa viazať. A vtedy prišlo peklo. Uvedomila som si, že som pre svoju závislosť padla do rúk mužovi z narcistickou poruchou osobnosti!"

Nechuť riešiť komplikovaný rozchod Ivetinu situáciu iba zhoršil. "Napriek tomu, že sme nebývali pod jednou strechou, mala som uňho väčšinu svojich vecí. Uvedomila som si, že ma odstrihol od priateľov aj od domova.

Pár dní na to som navyše zistila, že som tehotná. Na mojom rozhodnutí sa nezmenilo NIČ, chcela som odísť. Hrozne som sa však bála, bol mi odporný.

Zavolala som mu, že končíme. Vtedy prišli vyhrážky, že si ma nájde a dieťa mi vezme, alebo… že si ma niekde počká a zhodí ma zo schodov, aby som potratila." Pokračovanie na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});