Horoskop na tento týždeň: Kozorožec sa stane terčom pre neuspokojené osoby, no TOTO jedno znamenie polovička zahrnie láskou

Sú priateľstvá, ktoré ochladnú, stratia svoju dôležitosť. Niektoré znamenia musia zabojovať, iným sa bude výnimočne dobre dariť. Čo prinesie ...
  • Zdroj: Getty/izusek

Sú priateľstvá, ktoré ochladnú, stratia svoju dôležitosť. Niektoré znamenia musia zabojovať, iným sa bude výnimočne dobre dariť. Čo prinesie tento týždeň? Odpovede nájdete v týždennom horoskope.

Blíženci

Vzťahy

Poľavte v rozlete, nezoznamujte sa s hocikým, neviete, aké problémy by z toho vznikli. S rozumom riešte rodinné problémy. Nezapárajte do mocných, porazili by vás. Ak na vás bude niekto zazerať, nuž nech.

Peniaze – práca

Ak pracujete, všetko vám pôjde od ruky, prejavíte sa bystrosťou a skvelým úsudkom. Ak oddychujete, potom si nájdite nejaký čas i na svoje záľuby, aby ste využili i svoju tvorivosť.

Zdravie

Ak by ste pocítili nejakú srdcovú slabosť, zmiešajte si po 1 diele pomletých sušených marhúľ, hrozienok, vlašských orechov a lyžicu medu. Okrem toho, že to vynikajúco chutí, lieči tieto problémy.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});