Horoskop na tento týždeň: Kozorožec sa stane terčom pre neuspokojené osoby, no TOTO jedno znamenie polovička zahrnie láskou

Sú priateľstvá, ktoré ochladnú, stratia svoju dôležitosť. Niektoré znamenia musia zabojovať, iným sa bude výnimočne dobre dariť. Čo prinesie ...
  • Zdroj: Getty/izusek

Sú priateľstvá, ktoré ochladnú, stratia svoju dôležitosť. Niektoré znamenia musia zabojovať, iným sa bude výnimočne dobre dariť. Čo prinesie tento týždeň? Odpovede nájdete v týždennom horoskope.

Býk

Vzťahy

S každým si budete rozumieť, napokon, skoro každý ocení váš humor, elán a tvorivosť. Dokážete pohotovo zareagovať skoro na všetko. Vaša polovička vás zahrnie láskou a nevídanou pozornosťou.

Peniaze – práca

Môžete uskutočniť mnoho výhodných zmien v osobnom živote. Ak sa chcete vydávať či zasnúbiť, rozhodnite sa. Dokonca bude zdravé vyhodiť si s niekým z kopýtka. Pred sebou máte vynikajúce dni, stvorené na lásku.

Zdravie

I váš zdravotný stav bude na závidenie; ak je niekto dlhšie postihnutý nejakou chorobou, pocíti výrazné zlepšenie. Môžete si naozaj dovoliť hocičo. Užite si pozitíva týchto dní ako najlepšie viete.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});