Uverili sme veštkyniam, teraz si môžeme hlavy búchať o stenu, tvrdia ženy, ktoré TVRDO doplatili na svoju zvedavosť!

Samozrejme, chceli ostať v anonymite. Vraj sa hanbia, boli naivné, uverili. Svoj život podriadili veštbám, spamätali sa až vtedy, keď ...

Samozrejme, chceli ostať v anonymite. Vraj sa hanbia, boli naivné, uverili. Svoj život podriadili veštbám, spamätali sa až vtedy, keď s nimi začal hrať osud inú hru.

Fotogaléria

Ruku na srdce, nie sú prvé, ani posledné, ktoré potrebovali k životu takúto barličku. U niekoho možno zaúraduje zvedavosť, u iných zúfalstvo, túžba po láske, kariére, peniazoch a chcú počuť, čo ich čaká, čo im ten osud nadelil.

Ľudí v najlepších rokoch sme sa pýtali: Čo by ste odkázali dnešným mladým? Odpovede dojímajú a inšpirujú zároveň Zobraziť článok

Negatívnu veštbu nechce nikto počuť, za tie pozitívne sú niektorí z nás ochotní vysoliť nemalé peniaze. A potom čakajú. Na ten zázrak, na to, aby sa to splnilo… Život si riadia podľa veštby. Veľké hurá, keď to náhodou vyjde a obrovské sklamanie, slzy v prípade, že to nedopadne dobre. Tieto pravdivé príbehy svedčia o tom, kam to môže až zájsť. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});