Irina Shayk nechápe ľudí, ktorí chudnú: Ja jem úplne VŠETKO, tvrdí

Nerozumiem, ako môžu ľudia nejesť. Ja jem všetko! Autor citátu - majiteľka jedného z najkrajších tiel na svete, Irina Shayk.

"Nerozumiem, ako môžu ľudia nejesť. Ja jem všetko!" Autor citátu - majiteľka jedného z najkrajších tiel na svete, Irina Shayk.

Fotogaléria

Videli ste niekedy telo 36-ročnej supermodelky v plavkách? Ak nie, rozhodne navštívte našu galériu. To na úvod.

Konkrétny recept, ako sa k jej 300 percentnej dokonalosti aspoň trochu priblížiť, žiaľ neexistuje, pretože, ako sama tvrdí, za svoj vzhľad vďačí predovšetkým dobrým génom. 

"Áno, som modelka, ale milujem jedlo," povedala magazínu People na Grand Opening showroomu Porcelanosa v New Yorku. "Stáva sa, že aj počas natáčania stále jem. Vtedy mi ľudia hovoria: ´Naozaj toto ješ?´ A ja hovorím: Jasné!"

Medzi Irinine najobľúbenejšie pochúťky patria jedlá z detstva. "Moje staré mamy varili najlepšie palacinky na svete, najlepšie mäsové guľky a najlepšie knedle," spomína. "Takže, naozaj milujem jedlo. A nechápem, ako môžu ľudia nejesť, ja jem všetko!"

Bradley Cooper
4 dôkazy, že Bradley Cooper je famózny komediálny herec Zobraziť článok

OK. Ak pripustíme fakt, že Irina naozaj obeduje tradičné mäsové guľky s knedľami, ako je možné, že na jej tele nie je ani gram sedliackeho tuku?! 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});