Bývalá zamestnankyňa princa Williama zhodnotila Katino chovanie: Prezentuje novodobý matriarchát, tvrdí

Kate Middleton sa svojej úlohy princeznej zhostila pokorne a elegantne. Nezahadzuje minulosť a tradíciu, naopak, prináša do nej svoj ...

Kate Middleton sa svojej úlohy princeznej zhostila pokorne a elegantne. Nezahadzuje minulosť a tradíciu, naopak, prináša do nej svoj osobitý vklad!

Fotogaléria

Princ Charles udelil deň po kráľovninej smrti Williamovi a jeho manželke tituly princ a princezná z Walesu. Tým popularita Kate ešte viac stúpla a momentálne čelí ešte častejšiemu porovnávaniu s princeznou Dianou, snáď najobľúbenejšou princeznou v modernej histórii.

Podobne ako Diana, aj Kate otvára po celom Spojenom kráľovstve bohumilé projekty v oblasti rozvoja detí, duševného zdravia či kampane zamerané na rodinu. Ctí si zvyklosti, no mnoho vecí robí po svojom.

Kate Middleton
Čo si dovoľuje Camilla? Takto výrazne zasiahla do svadby Williama a Kate Zobraziť článok

Jedným zo spôsobov, ako sa vzpiera kráľovskej tradícii je, že jej syn George neostáva na školskom internáte, ale každý deň sa po vyučovaní vracia domov, dodáva Lowther-Pinkerton.

Nová škola Lambrook je len 15 minút jazdy od ich nového sídla Adelaide Cottage. Zdroje blízke rodine tvrdia, že kráľovská rodina sa napokon presťahuje do 1000 ročného hradu Windsor.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});