Čo si dovoľuje Camilla? Takto výrazne zasiahla do svadby Williama a Kate

Pri klebetách o vzťahu Kate Middleton a Meghan Markle sa prelialo už veľa anglického čaju. Ale čo vzťah Kate s ďalšou vysoko postavenou ...

Pri klebetách o vzťahu Kate Middleton a Meghan Markle sa prelialo už veľa anglického čaju. Ale čo vzťah Kate s ďalšou vysoko postavenou členkou kráľovskej rodiny – Camillou Parker Bowles, manželkou princa Charlesa?

Fotogaléria

Hoci sú Kate a Camilla, vojvodkyňa z Cornwallu, v mnohých ohľadoch úplné protiklady, v skutočnosti majú veľa spoločného. Obe sú manželkami budúcich kráľov – a s takým životom sú spojené nástrahy a privilégiá, ktorým nikto mimo kráľovskej rodiny nemôže rozumieť.

Krivdy bokom

Ďalším dôležitým momentom v ich vzťahu je princ William. Jeho otec, princ Charles, sa s Camillou oženil v roku 2005 po dlhoročnom romániku počas celého jeho prvého manželstva so zosnulou Dianou, princeznou z Walesu.

Napriek tomu, že Dianu nikto iný nedokáže plnohodnotne nahradiť, princ William si k svojej nevlastnej matke cestu našiel – dobre si rozumejú a rešpektujú sa. 

Čo sa však skutočne deje za zatvorenými dverami paláca? Nasledujúci fakt vyvracia klebety o naštrbenom vzťahu medzi Kate Middleton a Camillou Parker Bowles.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});