Mala v tom jasno: Túto farbu milovala najviac princezná Diana, na verejnosti sa ukázala v nádherných kúskoch!

Lady Di, sa navždy zapísala do histórie ako kráľovná sŕdc. Bola dobrosrdečná, láskavá a nežná. K jej povahe sa dokonale hodila jemná ...

Lady Di, sa navždy zapísala do histórie ako kráľovná sŕdc. Bola dobrosrdečná, láskavá a nežná. K jej povahe sa dokonale hodila jemná ružová farba. Vedela to, aj preto bolo v jej šatníku mnoho trendy kúskov v tejto farbe.

Fotogaléria

Princezná sa v ružovom oblečení rada ukazoval aj pri oficiálnych príležitostiach, no aj pri voľnočasových aktivitách siahla často po kúskoch v takejto farbe.

Ružová, červená, fialová? Toto o vás prezrádza farba vášho rúžu Zobraziť článok

Tá bola, ako keby stvorená pre ňu, veď je to farba priateľstva, pokoja, šťastia a pohody. Je farbou lásky, vnútornej čistoty a súcitu. Nehovoriac o tom, že ružová prezrádza jemnosť osobnosti, pre takého človeka, ktorý ju preferuje, sú romantické city charakteristické.

Nejedná sa o praktickú bytosť, neznáša realitu, žije si svoj vlastný sen. Práve to im však spôsobuje sklamania a problémy, ktorými sa v živote musia popasovať. Tento opis skutočne reálne vystihuje povahu princeznej Diany, ktorá bola dôverčivá a zraniteľná. Ružovú však milovala až do konca života.

Princ William
Princ William priznáva problémy: "Hnevám sa," vyhlásil Zobraziť článok

Pozrite si ikonické ružové kúsky, v ktorých sa ukázala na verejnosti:

Oficiálna návšteva Austrálie, 1983: 

Inšpekcia jednotiek druhého práporu Kráľovského pluku, 1995:

Dovolenka v Karibiku, 1993:

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});