Predaj neviest dodnes funguje v Bulharsku: Mladé dievčatá, výrazný mejkap, zlaté ozdoby na prilákanie bohatých ženíchov!

Myslíte si, že dražby mladých žien vhodných na vydaj sú v 21. storočí dávnou minulosťou? Žiaľ, nie sú.
  • Galéria3
  • Zdroj: reprofoto YouTube / VICE Asia

Myslíte si, že dražby mladých žien vhodných na vydaj sú v 21. storočí dávnou minulosťou? Žiaľ, nie sú.

Fotogaléria

Mladé dievčatá s výrazným mejkapom a zlatými ozdobami sa snažia vyzerať čo najlepšie, aby prilákali bohatých ženíchov. Podľa klanových pravidiel sa až do sobáša dievčatá nemôžu stretnúť s iným mužom, ani s ním chodiť.

Zabudnite na prsia, boky a zadok: Toto si na vás muži všimnú okamžite! Zobraziť článok

Členovia Kalaidži sa riadia súborom zložitých pravidiel pri vyjednávaní s cieľom dohodnúť cenu za nevestu. Za panny a mladé dievčatá sa vždy ponúkajú vysoké ceny, pretože sú mužmi najviac žiadané.

„Poškvrnená“ žena sa zvyčajne predáva za nižšiu cenu. Čím vyššia cena na nevestu, tým viac sú rodičia dcéry spokojní, lebo veria, že ženích je bohatý, a dievča bude mať lepšiu budúcnosť.

Dievčatá sa zvyčajne kupujú za 290 až 350 dolárov, ale Vera povedala, že jej ponúkli 3 500 dolárov za Pepu a ešte viac za Rosi. Hoci dievčatá majú svoje sny, čo by chceli v živote robiť (bankárka a kaderníčka), po svadbe sa budú v podstate starať len o manžela, domácnosť a neskôr deti.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});