Iná by také prsia schovávala, ona ich hrdo ukazuje: Pozrite, čo nosí táto baba v podprsenke!

Ženské prsia sú stále ostro sledovanou časťou tela. Každá ich chce mať k postave primerane veľké, pekne tvarované a súmerné.

Ženské prsia sú stále ostro sledovanou časťou tela. Každá ich chce mať k postave primerane veľké, pekne tvarované a súmerné.

Fotogaléria

To sú prirodzené očakávania. Čo ale robiť, ak je jeden prsník väčší a druhý menší? Tu pomôže len chirurgický zákrok. Angličanka Imogen Grace (26) je ale z iného cesta.

Aké zadky sa páčia slovenským mužom?
Aké ženské zadky sa páčia slovenským mužom? Možno je medzi nimi aj ten váš! Zobraziť článok

Počas dospievania si všimla, že jej prsia nerastú rovnako rýchlo. Po dosiahnutí dospelosti síce mohla ísť na korekčnú operáciu, ale odmietla ju. Prijala svoje telo také, aké narástlo.


Bacuľatá brunetka zo svojej asymetrie na hrudníku nerobí vedu, a rozhodla sa smelo vyjsť aj na platformu Only Fans, kde má asi 10 000 fanúšikov. Len pre zaujímavosť, jedno z jej videí dosiahlo 3,5 milióna zhliadnutí. Objemnejší prsník má veľkosť 38H.

Skúste cvik na pevné, ukážkové a sexy prsia
Pevnejšie, väčšie a viac sexi! Cvik, ktorý vás zbaví neforemných pŕs Zobraziť článok

Na takom TikToku pritom dostala ku svojmu vzhľadu skôr kruté komentáre, na ktorých sa spolu s priateľmi akurát len smeje. So svojim telom je spokojná, a to isté odporúča aj ostatným ženám.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});