Svetoznáma Dita Von Teese oslávila 50-ku: Manželstvo s Mansonom nevyšlo, ani vzťah s lesbičkou, teraz je šťastná a stále hriešne SEXI!

Vždy vyzerá ako vystrihnutá z retro éry. Z dokonale upravenej brunetky stále vyžaruje pôvab noir femme fatale 40. rokov minulého storočia.

Vždy vyzerá ako vystrihnutá z retro éry. Z dokonale upravenej brunetky stále vyžaruje pôvab noir femme fatale 40. rokov minulého storočia.

Fotogaléria

V roku 2002 sa objavila na obálke Playboya. Záujem prejavili aj rôzne fetiš časopisy vrátane Bizarre a Marquis. Cesta k filmu už bola spontánna, objavila v pár fetiš či softcore filmoch pre dospelých, ako napr. Romancing Sara, Matter of Trust, Pin Ups 2 či Dekadencia. Neodmietla ani účasť v hudobných videoklipoch či francúzskej tanečnej šou Danse avec les stars.

Ako módna ikona vyznáva štýl vintage. A to nielen v obliekaní, ale aj v zariadení hollywoodskeho domu či vlastníctve automobilov. V garáži má / mala atraktívne kúsky ako Packard One Twenty Eight z roku 1938, Ford Super De Luxe z roku 1946, BMW Z4 a Jaguar typu S z roku 1965 či Chrysler New Yorker z roku 1939.

 JAMES DEAN
Vďaka strýkovi rozvíjal svoj talent: Nie však herecký! Aha, čím mohol byť James Dean Zobraziť článok

Je vášnivou zberateľkou starého čínskeho umenia, a nad jej rozsiahlym šatníkom by ste hádam aj slzu uronili. Napríklad len jednu izbu má vyhradenú pre klobúky.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});