Psychologička varuje: POZOR, vaša profilová fotka na sociálnej sieti o vás prezrádza viac, ako by ste chceli!

Prvý dojem je dôležitý, a psychologička Francesca Tighinean vám môže prezradiť, ako pôsobí ten váš.

Prvý dojem je dôležitý, a psychologička Francesca Tighinean vám môže prezradiť, ako pôsobí ten váš.

Fotogaléria

4. Párové fotografie môžu poskytnúť prehľad o vzťahu. Vedia napovedať aj o osobnosti človeka. Psychologička uviedla, že použitie párovej fotografie ako profilového obrázku môže ukázať, že daná osoba "považuje svojho partnera za súčasť svojej identity".

5. Ľudia na fotkách a videách s deťmi / zvieratami pôsobia ako empatickí opatrovatelia. Muži to používajú ako bežnú stratégiu na zvádzanie žien, keď ukazujú, že sa vedia vcítiť do druhých a aj sa o nich postarať.

Uznávaný psychológ Bednařík: Poviem vám, prečo zostávajú ženy v nešťastnom vzťahu, aj ako z toho kola von! Zobraziť článok

Ďalej objasnila, že pózy smerujúce zdola nahor "vyjadrujú obraz nadradenosti a dominancie a niekedy môžu znamenať veľké ego", zatiaľ čo pózy smerujúce zhora nadol môžu vyjadrovať posolstvo "podradenosti a podriadenosti" – čo je napríklad bežným trikom zvádzania používaného ženami.

Zháčili ste sa teraz pri pomyslení na to, akú máte profilovku vy? Hlavne si ju často nemeňte, nakoľko sa tvrdí, že častá zmena profilovej fotografie môže poukazovať na nedostatok silnej identity a neistoty.

Sebaľútosť, hejt, zosmiešňovanie: 3 typy TOXICKÝCH užívateľov, ktorí vám na sociálnych sieťach ničia život: Máte ich medzi priateľmi? Zobraziť článok
 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});