Svoju ženu som si vzal pre peniaze: Trapas na synovej oslave som si zaslúžil!

O ženách, ktoré si vezmú muža iba pre peniaze, sa hovorí veľa a všade. No málokto si uvedomuje, že chlapi nie sú v tomto “trende” výnimkou.
  • Zdroj: Getty/DaniloAndjus

O ženách, ktoré si vezmú muža iba pre peniaze, sa hovorí veľa a všade. No málokto si uvedomuje, že chlapi nie sú v tomto “trende” výnimkou.

Natáliu som spoznal pred piatimi rokmi počas jedného leta na výletnej lodi. Pracoval som tam ako čašník, ona bola hosť. Po pár drinkoch sme ešte v ten večer skončili u nej na izbe. Bral som to, ako úlet, ona nie. Zo slušnosti som je dal moje číslo a veselo odkráčal. Neskôr navrhla stretnutie a ja som súhlasil.” 

Toto som neplánoval 

Začali sme sa stretávať stále častejšie, každý víkend sme chodili na výlety a drahé večere, ktoré platila ona. Ja, ako čašník, som na to nemal, no na všetok ten luxus som si rýchlo zvykol. 

Sexuálne polohy pre ohybné: Pri "fúriku" prasknete od smiechu! Zobraziť článok

V jedno pekné ráno, po polroku “randenia”, mi oznámila, že je tehotná. Bol som v šoku, nevedel som, čo ďalej. Jej rodičia a aj ona trvali na svadbe. Je to smutné, ale naozaj som si ju bral iba zo strachu pred jej rodičmi. A samozrejme – pre prachy!  

Po narodení syna sa všetko zmenilo 

Postupne som si náš rodinný život zamiloval. Navrhol som jej, že so synom budem doma ja. Žili sme teda iba z jej peňazí a z peňazí jej rodiny. O štyri roky neskôr – na narodeninovej oslave nášho syna – sa mi otvorili oči.

Ešte predtým, ako sfúkol sviečky, z ničoho nič pred hosťami zahlásil: “Ocko a ty prečo nepracuješ, ako ostatní ockovia a nemáš toľko peňazí ako maminka?” V tú ranu som sa išiel prepadnúť od hanby. Synov výrok ma ešte v ten večer prinútil kliknúť na pracovné portály. Dnes makám ako drak!” (Adam, 35)

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});