Bol prvorodeným a obľúbeným vnukom Alžbety II., ale nie je princom: Prečo Peter Phillips nezískal žiadny šľachtický titul?

Väčšina z nás pozná len kľúčových členov britskej kráľovskej rodiny, ale tú tvoria aj menej známi členovia. Nie každý Windsor si zvolil ...

Väčšina z nás pozná len kľúčových členov britskej kráľovskej rodiny, ale tú tvoria aj menej známi členovia. Nie každý Windsor si zvolil život plný povinností a strihania stužiek.

Fotogaléria

Petrova „anonymita“ je prekvapujúca vzhľadom na to, že je na svete dlhšie ako princovia William a Harry, a princezné Beatrice a Eugenie. Je prvým vnúčaťom zosnulej kráľovnej Alžbety II.

V skutočnosti sa o ňom hovorí, že bol kráľovniným obľúbeným vnukom, a sám Peter sa vyjadril, že si boli s babičkou veľmi blízki.

Sophie, grófka z Wessexu a kráľovná Alžbeta II.
Najbližšia dôverníčka kráľovnej: Poznáte grófku, ktorú mala Alžbeta II. rada ako vlastnú dcéru? Zobraziť článok

Absolvoval Univerzitu v Exeteri a dosiahol titul v odbore športová veda. Tu hral za univerzitný tím rugby. Po promóciach pracoval ako podnikový manažér pre Jaguar Racing, prešiel si pozíciou manažéra v Royal Bank of Scotland v Edinburghu.

V marci 2012 odišiel z banky, aby prevzal úlohu výkonného riaditeľa v SEL UK, spoločnosti zaoberajúcej sa športovým manažmentom. Ak chcete o ňom vedieť ešte viac, čítajte ďalej.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:

Zdroj: graziadaily.co.uk

Odporúčame z TIVI.sk
 
});