Ukážka zo súkromia Douglasa a Zeta-Jones: Takto to vyzerá, keď oslavujú Áčkové celebrity!

Nestáva sa často, že manželia oslavujú narodeniny v ten istý deň. Hoci Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas nemajú v rodnom liste rovnaký ...
  • Galéria8
  • Zdroj: Northfoto, Instagram / @catherinezetajones

Nestáva sa často, že manželia oslavujú narodeniny v ten istý deň. Hoci Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas nemajú v rodnom liste rovnaký ROK narodenia, dátum sedí do bodky!

Fotogaléria

"Začiatok narodenín!!! Nech sa hry začnú!!!!!!" Napísala herečka k tomuto videu:

Hoci sa Catherine narodila v Spojenom kráľovstve, domov našla v krajine svojej životnej lásky Michaela Douglasa, s ktorým má dve deti Carys Zetu a Dylana Michaela.

Odmalička sa túžila venovať herectvu. Začínala v jedenástich rokoch a ako 17-ročná už žiarila v hlavnej úlohe v muzikáli 42nd Street. Do TOP kategórie sa dostala až vďaka populárnemu 12-dielnemu komediálnemu seriálu The Darling Buds of May.

Michael Douglas začínal ako asistent réžie vo filmoch svojho otca, Kirka Douglasa. Po ukončení štúdií dramatického umenia na Kalifornskej univerzite sa objavil v niekoľkých divadelných hrách. Koncom 20. storočia už bol jedným z najslávnejších filmových hercov a producentov na svete.

VIAC V GALÉRII.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});