Humor ju neopúšťa: Pozrite sa, aké tričko nosí Sharon Stone!

Hviezda filmu Základný inštinkt nestráca zmysel pre humor aj napriek neprávostiam, ktorých sa mal voči jej osobe dopustiť režisér Paul ...

Hviezda filmu Základný inštinkt nestráca zmysel pre humor aj napriek neprávostiam, ktorých sa mal voči jej osobe dopustiť režisér Paul Verhoeven.

Fotogaléria

Krásna Catherine, ktorá počas policajného výsluchu elegantne rozkročí nohy a následne si ladne prehodí jednu cez druhú, nemá nohavičky. Hlavnou aktérkou slávnej scény je 34-ročná Sharon Stone, ktorá si svoje gaťky mala stiahnuť z dôvodu bežných filmárskych opatrení – konkrétne, pre správny odraz svetla. 

Triler Basic Instinct z 90. rokov vyniesol pôvabnú herečku Sharon Stone do hollywoodskeho neba. 

Vo svojej autobiografii The Beauty of Living Twice píše, že scénu v bielych minišatách ani náhodou nechcela točiť „naostro“ a do manévru bola zatiahnutá režisérom Verhoevenom. Ten ju mal po klapke ubezpečiť, že vo filme nebude z jej intímnych partií vidieť absolútne nič. 

Veci nabrali rýchli spád a čoskoro bolo jasné, že herečkinu vagínu uvidí celý svet. "Zašla som do premietacej kabínky a vrazila som Paulovi facku," spomína blondínka, ktorá do chúlostivej situácie neváhala zatiahnuť právnika. Dôsledky? Žiadne. Stone sa nakoniec rozhodla nechať veci plynúť a na snahy ohľadne vymazanie scény sa vykašľala.

O Sharon je známe, že je veľká pohoďáčka a aj z nepríjemností, ako je táto, si dokáže vystreliť. Netvári sa, že najslávnejší scénu všetkých čias netočila, naopak, robí si z nej srandu

Na svojom Instagrame si po 30. rokoch od prvej klapky zapózovala v tričku s jasným odkazom na jej slávne nohy (našťastie prekrížené). Napriek tomu, že na herečkinej tvári pribudli vrásky, tie nohy zostali svetové! Tu uvidíte FOTO.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});