Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Kamoška len na sex? Väčšina mužov nadšene pritakáva, no čo na to ženy? Tu sú ich úprimné odpovede

Nemá status iba kamaráta, ale nie je ani oficiálnym milencom. Je to čudný „medzistav“, ktorý by mal mať svoje pravidlá, hoci v skutočnosti ...
  • Zdroj: Pexels/Pixabay

Nemá status iba kamaráta, ale nie je ani oficiálnym milencom. Je to čudný „medzistav“, ktorý by mal mať svoje pravidlá, hoci v skutočnosti ich málokto dodržiava.

„Ja nie, ale moja sestra tak funguje pár rokov. Pomôžu si navzájom cez deň aj v noci, a sú spokojní. Bez nejakého citového viazania alebo časového obmedzovania. Idú aj na večeru do kina, na výlet, poriadne si jeden druhého užijú, idú na nákup… pár dní sa povedzme nevidia, a opäť sú spolu.“ (Klára, 34)

„Toto nedávam. Stačí mi frajer, s kamošom nikdy nič.“ (Patty, 21)

„Nemám, ale prijala by som takého. Čo príde vyžehlený a voňavý  s fľašou vína, a rovno od dverí ma začne vyzliekať… ani nechcem vedieť, čo si teraz o mne myslíte.“ (pani bez mena, cca 50+)

Vaše najväčšie trapasy pri sexe: Toto sa nedá vymyslieť, to napísal sám život! Zobraziť článok

„S jedným si to viem predstaviť, ale nie je na ženy. Inak nemám v okolí nikoho vhodného. Som už dlhšie sama, tak by som sa takému výkonnému kamošovi nebránila.“ (Alena, 38)

„Chodím na výšku a tam medzi spolužiakmi fakt nikto, ani čisto teoreticky. Radšej chcem poriadneho frajera.“ (Daniela, 20)

„Nezažila som to, a asi ani nechcem, príde mi to taký vzťahovo-sexový mačkopes.“ (Katarína, 35)

„Mám, a je to celkom čerstvé a zaujímavé. Zatiaľ vidím len výhody, ale časom uvidím.“ (Zdenka, 26)

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});