Z tajnej milenky novou kráľovnou: Príbeh ľuďmi nenávidenej Camilly. Dokáže si získať sympatie verejnosti?

Na muža svojho života čakala desaťročia. Je ním bývalý princ, no dnes už britský kráľ Karol III. Od prvého stretnutia, vtedy 24 ročnej ...

Na muža svojho života čakala desaťročia. Je ním bývalý princ, no dnes už britský kráľ Karol III. Od prvého stretnutia, vtedy 24 ročnej Camilly, ich láska trvá dodnes.

Fotogaléria

Charles si na odporúčanie kráľovskej rodiny zobral v roku 1981 za manželku urodzenú Dianu Frances Spencerovú († 36), pritom kedysi chodil aj s jej sestrou lady Sarah. Dianu všetci milovali pre jej dobrotu a láskavé srdce. To jeho ale stále patrilo Camille. Páru sa čoskoro narodili princovia William (*1982) a Harry (*1984).  

Od roku 1987 ale malo ich manželstvo viditeľné problémy, a média hovorili o chladnom vzťahu. Ten vyvrcholil odporúčaným rozvodom v roku 1996. Keď po tragickej autonehode „kráľovnej ľudských sŕdc“ Diany v parížskom tunely v auguste 1997 princ Charles ovdovel, mala Camilla voľnú cestu.   

Stará láska ale nezhrdzavela. Dôkazom bol v apríli 2005 civilný obrad za prítomnosti oboch rodín. Práve Camilla a Charles ukázali, že aj v kráľovskej rodine by sa mali svadby konať z lásky. Spolu pripravili cestu mladšej generácii – vziať si kohokoľvek, koho si sami dobrovoľne vybrali.

Veľa ľudí ale dodnes nevie Camille zabudnúť, že bola jednou z príčin trápenia milovanej Diany. Dokonca si vyslúžila hanlivú prezývku „rotvajler“. V ostatnom čase si ale svojou povahou postupne úspešne získava srdcia poddaných. Chcete vedie, aká je Camilla v súkromí? Čítajte ďalej…

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});