Smútok je cena, ktorú platíme za lásku: Williamove slová o babičke doháňajú k slzám!

Čerstvo vymenovaný princ z Walesu zverejnil oficiálne vyhlásenie na počesť svojej milovanej babičky dva dni po jej skone na škótskom ...

Čerstvo vymenovaný princ z Walesu zverejnil oficiálne vyhlásenie na počesť svojej milovanej babičky dva dni po jej skone na škótskom panstve Balmoral.

Fotogaléria

Smrť najdlhšie vládnucej panovníčky v histórii prišla potom, čo Buckinghamský palác vo štvrtok oznámil, že je pod lekárskym dohľadom. O niekoľko hodín neskôr obletela svet smutná správa, kráľovná Alžbeta II. je mŕtva. 

"Svet stratil mimoriadneho vodcu, ja som však stratil babičku," uviedol princ William v dojímavom vyhlásení.

Na roky vládnutia svojej starej mamy si zaspomínal v osobných aj kráľovských súvislostiach. Spolu s rodinou sa tešil z desaťročí jej neskonalej múdrosti a napriek tomu, že smutná realita ich hlboko zasiahla, cítia neuveriteľnú vďačnosť. 

Pozrite si GALÉRIU >>>

"Moju manželku viedla a podporovala 20 rokov a moje tri deti s ňou trávili prázdniny a vytvárali si spomienky, ktoré im zostanú celý život." pokračoval.

Kráľovná Alžbeta II.
Také šaty sa len tak nevidia: 10 najpamätnejších fashion momentov kráľovnej Alžbety II. Zobraziť článok

"Bola po mojom boku v najšťastnejších, ale aj najsmutnejších chvíľach môjho života. Vedel som, že tento deň príde, ale aj tak nejaký čas potrvá, kým sa život bez babky bude javiť ako skutočný. 

Ďakujem jej za láskavosť, ktorú preukázala mne a mojej rodine. A ďakujem jej aj v mene mojej generácie za to, že poskytla príklad služby a dôstojnosti vo verejnom živote." Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});