Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Vášnivý sex pod sprchou? Tieto polohy potešia vaše bradavky, klitoris či iné erotogénne zóny! Ale aj partner bude hlasno VZDYCHAŤ od rozkoše

Jedným z najobľúbenejších miest na sex je práve sprchovací kút, kde sa páriky rady oddávajú vášni a rozkoši. Aby to pri nich aj ostalo, ...

Jedným z najobľúbenejších miest na sex je práve sprchovací kút, kde sa páriky rady oddávajú vášni a rozkoši. Aby to pri nich aj ostalo, nechajte sa poučiť.

Fotogaléria

Robíme si dobre navzájom

Áno, ručne stručne. Technika je vhodná pre začiatočníkov aj zohrané páriky. Môžete stáť oproti sebe, pozerať sa navzájom do očí, a prenechať rozkoš len šikovným prstom. Nie sú to preteky, kde prvý vyhráva. Zábava končí, až keď slastne prevráti oči aj ten druhý/á.

Takmer na psíka

Ona sa predkloní a drží (s nohami od seba alebo pri sebe) potrebnú stabilitu, on medzitým… a nech to špliecha na všetky strany. Úd sa dá ľahko vystriedať za prsty či jazyk. Každému podľa chuti a vôle. 

Pri TÝCHTO vylepšeniach polohy na psíka zažijete poriadnu rozkoš: K dychberúcemu orgazmu použite aj vibrátor na klitoris, no poslúžia aj šikovné prsty Zobraziť článok

Upravený misionár

Pokiaľ máte v sprchovacom kúte namontované skladacie sedátko, polohu máte o to pohodlnejšiu. Postavte sa k sebe tvárou v tvár, partnerka si vyloží chodilo na stolík a láska v rytme salsy môže pokračovať do úspešného finále.

Páčilo sa vám to? Tak si to občas na odbúranie stereotypu zopakujte. Nič nie je horšie, ako keď sa pod partnerskú perinu vkradne nuda.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});