Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Vášnivý sex pod sprchou? Tieto polohy potešia vaše bradavky, klitoris či iné erotogénne zóny! Ale aj partner bude hlasno VZDYCHAŤ od rozkoše

Jedným z najobľúbenejších miest na sex je práve sprchovací kút, kde sa páriky rady oddávajú vášni a rozkoši. Aby to pri nich aj ostalo, ...

Jedným z najobľúbenejších miest na sex je práve sprchovací kút, kde sa páriky rady oddávajú vášni a rozkoši. Aby to pri nich aj ostalo, nechajte sa poučiť.

Fotogaléria

Sex v sprche? Nech sa páči…

Zabudnite chvíľu na ceny vodného a stočného, teraz ste tu len jeden pre druhého. Pekne sa spolu namydlite, vyumývajte, lebo sex a hygiena musia ísť spolu ruka a ruke.

Orál po stojačky

Vhodné pre oboch partnerov. Voda vám nemusí práve striekať rovno na hlavu, lebo si potrebujete zabezpečiť prívod vzduch na dýchanie. Väčšinou si partnerka kľakne pod muža, resp. žena sa jemne postojačky rozkročí, aby mal muž miesto pre hlavu medzi nedočkavými stehnami.

Dosiahnutie orgazmu už za 3 minúty?
Dosiahnutie orgazmu za 3 minúty? Tento NOVÝ ORÁL to istí! Baby, budete to chcieť robiť každý deň Zobraziť článok

Jeden hore

V bežnom domácom sprchovacom kúte 90x90 cm to asi nedáte, ale lepšie hotelové izby poskytujú dosť miesta aj na takúto polohu. Voľné „ruky šmátralky“ sa zatiaľ môžu venovať bradavkám, klitorisu či iným erotogénnym zónam seba či partnera.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});