J.Lo opísala, ako prebehol svadobný obrad: "Najlepšia noc nášho života," tvrdí

Mrs. Jennifer Lynn Affleck potvrdila, že sa s Benom Affleckom vzali v Las Vegas.

Mrs. Jennifer Lynn Affleck potvrdila, že sa s Benom Affleckom vzali v Las Vegas.

Fotogaléria

Hviezda filmu Marry me pokračovala: "Do polnoci sme sa sotva dostali do svadobnej kaplnky. ...So šatami ako zo starého filmu a s Benovým sakom sme si v malej kaplnke prečítali sľuby a dali sme si prstene, ktoré budeme nosiť do konca života. ...Bola to najlepšia svadba, akú sme si mohli predstaviť. Tá, o ktorej sme snívali už dávno. 

...Najlepšia noc nášho života. Ten, kto povedal, že všetko, čo potrebujete, je láska, mal skutočne pravdu. Sme veľmi vďační, že máme novú úžasnú rodinu s piatimi úžasnými deťmi a život, ktorý sme nikdy nemilovali viac. Láska je skvelá vec, možno tá najlepšia vec a stojí za to počkať si."

Pár sa zasnúbil v roku 2003, no svadbu odložili až sa nakoniec vydali vlastnou cestou. Affleck sa v roku 2005 oženil s herečkou Jennifer Garner, rozviedli sa v roku 2018. Lopez sa vydala za svojho tretieho manžela, speváka Marca Anthonyho v roku 2004 - o 10 rokov bol koniec. V apríli 2022, po rozchode so snúbencom Alexom Rodriguezom, Lopez a Affleck potvrdili, že sú opäť spolu.

Speváčka zdieľala na Instagrame fotku, na ktorej jasne vidieť obrúčku.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});