Dráždivejšiu fotku zverejniť nemohla: Jen, nedokážeme sa ti pozerať do očí!

Latino diva Jennifer Lopez najnovšími fotkami na Instagrame dokázala, že je pripravená na leto. Kým ženy závistlivo krútia hlavami, muži ...

Latino diva Jennifer Lopez najnovšími fotkami na Instagrame dokázala, že je pripravená na leto. Kým ženy závistlivo krútia hlavami, muži naprázdno prehĺtajú slinky.

Fotogaléria

Môže mať žena po dvoch deťoch a s piatimi krížikmi na chrbte takúto skvelú postavu? Môže. Minimálne božská JLO. Lenže milé dámy, pozeráte sa na každodenné hodiny cvičenia, tanca a zdravej životosprávy.

Okrem spevu, modelingu, módneho návrhárstva, filmovej produkcie sa JLO objavuje aj na filmovom plátne. Nedávno ste ju mohli vidieť v krimi komédii Zlatokopky (Hustlers) či v romantickej komédii Vezmi si Ma (Merry Me).

Ešte v tomto roku by mala do kín prísť v ďalšej veselej snímke Shotgun Wedding. Tá žena je stále v pohybe, a preto vyzerá fantasticky.

Kourtney Kardashian s deťmi, Madonna s deťmi
Opatrovateľky v Hollywoode to majú brutálne ťažké: ŠIALENÉ požiadavky Madonny a aha, čoho je schopná rozmaznaná dcéra Kourtney Kardashian Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});