Tomu sa hovorí módny prešľap! Jeniffer, tie ČIŽMY myslíš vážne?!

Jennifer Lopez je pozitívnym príkladom toho, ako si v priebehu pár rokov vytvoriť funkčný a kompaktný štýl. Lenže, ako sa hovorí, aj ...

Jennifer Lopez je pozitívnym príkladom toho, ako si v priebehu pár rokov vytvoriť funkčný a kompaktný štýl. Lenže, ako sa hovorí, aj majster tesár sa raz utne...

Fotogaléria

U 52-ročnej latino krásky sme zvyknutí, že v otázke módy je stopercentná. No aj ona v slabej chvíľke šliapne vedľa! Dôkazom sú čižmy, nad ktorými krútia hlavami aj jej najväčší obdivovatelia. 

OK, štýl drzej rebelky k nej typovo sedí, ale v prípade outfitu, ktorý uvidíte TU, je výsledok (slušne povedané) katastrofa.

Najväčším problémom sú extravagantné denimové čižmy nad kolená, ktoré sú samé o sebe out. Veci nepomohla ani biela XXL košeľa budiaca dojem „zabudnutých nohavičiek“, ktorou iba zbytočne pritlačila na pílu.

Olivia Palermo
Olivia Palermo vie, čo spôsobuje okamžitý WOW efekt: Riaďte sa týmto! Zobraziť článok

Vo všeobecnosti platí, že aj kombinácia nekombinovateľného musí mať istý koncept. V skratke – je potrebné naučiť sa miešať jednotlivé štýly a kúsky tak, aby si pri pohľade na vás okolie nechápavo neklepkalo na čelo. Najmä, ak ste považovaná za kráľovnú módy, však, Jen?! 

Nevydarený outfit Jennifer Lopez uvidíte TU. (GALÉRIA)

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});