"Čím si chcel byť ako 11-ročný?" Spýtal sa chlapec Brada Pitta: Dojímavá odpoveď

Predtým, ako sa stal miláčikom Hollywoodu, žil celkom obyčajný život. V porovnaní s dneškom - až príliš obyčajný...

Predtým, ako sa stal miláčikom Hollywoodu, žil celkom obyčajný život. V porovnaní s dneškom - až príliš obyčajný...

Fotogaléria

Čím chcel byť ako dieťa?

Počas relácie The Ellen DeGeneres Show sa ho mladý reportér Jaden Jefferson spýtal, čím chcel byť v jeho veku, teda, ako 11-ročný. Po krátkej odmlke herec odpovedal: "Chcel som stavať domy."

Jefferson posunul Pitta o kúsok ďalej a spýtal sa, čo ho na tejto práci priťahovalo. Predsa len, vzhľadom na kvality respondenta, takúto odpoveď zrejme čakal málokto... "Bola to veľmi prirodzená túžba," povedal. Vždy si bol totiž vedomý toho, ako ho ovplyvňujú stavby, domy a izby. A ak ovplyvňujú jeho, tak prečo nie ostatných? 

Práve myšlienka, že priestor, ktorý by vlastnoručne vybudoval, môže mať účinok na životy iných ľudí, ho priviedla k zmienenému (nenaplnenému) snu. Nehovoriac o tom, že vytvárať veci vlastnými rukami ho malo fascinovať omnoho viac ako práca váženého právnika či makléra.

Brad Pitt sa o dizajn a architektúru aktívne zaujíma celý svoj život. Málokto vie, že sa podieľal na výstavbe ekologicky šetrných domčekov v New Orleans pre ľudí, ktorých hurikán Katrina pred rokmi pripravil o strechu nad hlavou. Je horlivým prispievateľom na charitu, podporuje zväzky homosexuálov a do psychickej pohody sa dostáva vďaka sochárstvu.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});