Mal ženskú postavu a krivé nohy: Teraz košický tréner s výzorom hollywoodskej hviezdy pomáha najmä ženám!

V jeho očiach je každá žena čímsi krásna, niečím zaujímavá. Okrem zdokonalenia postavy im ponúka fitness kondičný tréner a výživový poradca ...

V jeho očiach je každá žena čímsi krásna, niečím zaujímavá. Okrem zdokonalenia postavy im ponúka fitness kondičný tréner a výživový poradca Jakub Hanz niečo viac.

Fotogaléria

Niečo chutné na posilnenie

Okrem cvičenia na svoje sociálne siete pridáva aj videá zdravého varenia, kde uvádza recepty jemu srdcu blízke. Aktuálne z nového programu MILUJ SVOJE TELO sú to – špagety z cukety s dubákovou omáčkou.

Špagety z cukety s dubákovou omáčkou

  • 1 kus cuketa strednej veľkosti
  • 1 cesnak
  • za hrsť sušených dubákov
  • 1/2 smotany na šľahanie
  • 1PL krémového syra
  • soľ, mleté čierne korenie , muškátový oriešok, pár kvapiek citrónovej šťavy

Cuketu umyť, škrabkou na zeleninu naškrabať "rezance" na štýl špagiet . Na panvici na kúsku masla chvíľu orestovať, aby cuketa zmäkla.

Omáčka

Vopred namočené dubáky zbaviť vody, dať vodu bokom na neskôr, na masle a celom cesnaku osmahnúť hríby, podliať vodou v ktorej boli namočené, podusiť. Na konci zahustiť a zjemniť smotanou na šľahanie, krémový syr. Nechať prejsť varom, omáčku jemne zredukovať, pridať čerstvo mleté čierne korenie, muškátový oriešok a pár kvapiek citrónovej šťavy.

Čo Jakub odkazuje našim čitateľkám?

Chudnutie prebieha v hlave… Tak ako povedal múdro a pravdivo Henry Ford. „.Či si myslíš, že to dokážeš, alebo nedokážeš, v oboch prípadoch máš pravdu“.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});