Mal ženskú postavu a krivé nohy: Teraz košický tréner s výzorom hollywoodskej hviezdy pomáha najmä ženám!

V jeho očiach je každá žena čímsi krásna, niečím zaujímavá. Okrem zdokonalenia postavy im ponúka fitness kondičný tréner a výživový poradca ...

V jeho očiach je každá žena čímsi krásna, niečím zaujímavá. Okrem zdokonalenia postavy im ponúka fitness kondičný tréner a výživový poradca Jakub Hanz niečo viac.

Fotogaléria

Problémové partie

Baby riešia dookola strednú časť tela – bruško, zadok, boky. Jakub má ale vytvorené programy, ktoré tento problém vedia úspešne a v pomerne krátkom čase vyriešiť bez jojo efektu.

"Svojim klientkam sa online na stránke venujem individuálne, pretože v rámci vstupnej analýzy je viac otázok, ktoré treba prebrať a vybrať tú najoptimálnejšiu verziu kombinácie cvičebných programov," vysvetľuje Jakub.

"Napríklad také sexi bruško sa robí v kuchyni. V prvom rade pri tomto probléme sa zameriavam na optimálnu stravu. Pri správnom zložení ingrediencii a prevedení cvikov sa dá ploché bruško dosiahnuť pomocou cvikov naozaj hravo. Treba ale, aby ste si k nim našli vzťah a najdôležitejšie je ODHODLANIE. Ostatné už potom ide samo."

Tréner vs. klientky

Sám tréner hovorí: „Musím povedať, že na mojej stránke sa stretávajú baby, ktoré sú veľmi inteligentné a naklonené môjmu humoru, naozajstné DÁMY, ktoré poznajú cenu svojej osobnosti, čo súvisí so sebavedomím, ktoré sa snažím v nich vypestovať.“ Jedným dychom ale dodáva, že dostáva od žien aj rôzne návrhy, ale rokmi si na ne zvykol.

S tým súvisia aj reakcie partnerov svojich klientok. Prvou kategóriou je žiarlivý naštvaný chlapík po celom dni v práci, ktorý mal ťažký deň, ktorý si „kopne“ do toho kreténa Hanza, ktorého mu už spomínala sekretárka, manželka aj susedka.

Druhou kategóriou sú chlapi, ktorí ho pozdravia a zastavia na ulici, podajú ruku a majú rešpekt, pretože sami cvičia a vedia, o čom to je.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});