Išla takmer donaha! Môže mať Pavlína Pořízková stále takú neuveriteľnú postavu?

Svetoznáma modelka z českého Prostějova začiatkom apríla oslávila 57. narodeniny. Na svoj instagramový profil zavesila fotku, ktorá mnohým, ...

Svetoznáma modelka z českého Prostějova začiatkom apríla oslávila 57. narodeniny. Na svoj instagramový profil zavesila fotku, ktorá mnohým, v dobrom slova zmysle, vyráža dych.

Fotogaléria

V rokoch 1989 až 2017 bola manželkou amerického speváka rockovej kapely The Cars Rica Ocaseka (†75), ktorý mal po prarodičoch československé korene.

Zo vzťahu sa narodili dvaja synovia, ale v roku 2017 skončil rozvodom. Aj po rozvode ešte žili v spoločnej domácnosti. V septembri 2019 ho našla v byte bez známok života.

Pár dní na to sa dozvedela ďalšiu nepríjemnú správu, po smrti jej neodkázal nič. Navyše sa von dostali aj doteraz utajované podrobnosti vzťahu. Manžel ju mal väčšinu času pod kontrolou a strážil ju. Keď sa mu v niečom nepodriadila, bolo zle.

Pavlína si na nežičlivé komentáre svojich ostatných fotiek už zvykla. Rozhodla sa hrdo ukazovať šedivé vlasy a vrásky, ktoré považuje za znak zrelosti. Jej meno už aj tak dávno jasne svieti medzi najkrajšími ženami sveta.

Jennifer Lopez
Dráždivejšiu fotku zverejniť nemohla: Jen, nedokážeme sa ti pozerať do očí! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});