Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Chcete zažiť sex, ktorý si budete OBAJA do smrti pamätať? Postupujte takto, čaká vás NEZABUDNUTEĽNÁ jazda!

Nebudeme predstierať, že sa nás to netýka. Ženy jednoducho letia na uniformy a drsnejšie vyzerajúcich týpkov.
  • Galéria6
  • Zdroj: Getty/KatarzynaBialasiewicz

Nebudeme predstierať, že sa nás to netýka. Ženy jednoducho letia na uniformy a drsnejšie vyzerajúcich týpkov.

Fotogaléria

S trochou fantázie a kúskami správneho oblečenia sa aj z mierne pupkatého tatka či uhladeného kravaťáka môže stať aspoň dočasný alfa samec hodný erotického úletu. Jedným vrzom to skombinujete s druhou lákavou možnosťou - sexom s niekým neznámym. Aj keď iba „na oko“. Vzájomné vykanie dodá celej situácii povestnú čerešničku. 

Lekár a pacientka

Privíta vás v izbe oblečený v bielom lekárskom plášti s fonendoskopom okolo krku. Prísne sa na vás pozrie a nechá chvíľu sedieť na stoličke, pričom sústredene predstiera vypisovanie nejakého receptu. Zatiaľ si v duchu pripravte svoje zdravotné komplikácie a kde presne vás to bolí.

Na chvíle s Tomášom nedokážem zabudnúť.
Fakt si myslel, že to vydržím?! Manžel sa ma v posteli ani NEDOTKOL: Na to, čo so mnou narobil chlapík so zoznamky, nedokážem zabudnúť Zobraziť článok

Na jeho fantázii bude, ako vás vylieči. Na diagnózu „smutnej vagíny“ určite zaberie mrštný jazyk pána doktora. Ak máte „boľavé mandle“ liek treba hľadať pod jeho bielym plášťom… pod ktorým je celú dobu „na ostro!

Tip: Ak ho chcete recipročne potešiť, tak si zaobstarajte kostým sexi zdravotnej sestričky. Na počkanie sa z neho stane nadržaný hypochonder, ktorý urgentne potrebuje veľmi osobnú starostlivosť.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});