Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Chcete zažiť sex, ktorý si budete OBAJA do smrti pamätať? Postupujte takto, čaká vás NEZABUDNUTEĽNÁ jazda!

Nebudeme predstierať, že sa nás to netýka. Ženy jednoducho letia na uniformy a drsnejšie vyzerajúcich týpkov.
  • Galéria6
  • Zdroj: Getty/KatarzynaBialasiewicz

Nebudeme predstierať, že sa nás to netýka. Ženy jednoducho letia na uniformy a drsnejšie vyzerajúcich týpkov.

Fotogaléria

Šéf a "sexretárka"

Zamilovať sa do bossa nie je hriechom, aj keď v realite to nerobí dobrú krv. Nebudete však prvá ani posledná. Spomínané zakázané ovocie si ale viete dopriať aj doma. Vy v slušivom kostýmčeku a lodičkách, on nahodený v saku. Termín porady si samozrejme vopred potvrdíte mailom.

Ako správna sekretárka pripravte minerálku, ktorá zohrá vďačnú rekvizitu pri náhodnom obliatí. A čo je mokré, musí ísť z tela dole. Vaša párová „firemná porada“ by sa podľa správnosti mala doslova pretiahnuť.

Gazdinka a inštalatér

Niekedy doma ani netreba predstierať kvapkajúci vodovodný kohútik. Prečo ho teraz nevyužiť?  Pár kúskov náradia, montérky a flanelka sa nájde u každého chlapa. Vy si dámy počas jeho majstrovania oblečte niečo ultra sexi, a pri nezatvorených dverách do spálne sa začnite zatiaľ hrať s vibrátorom.

Bol by v tom čert, aby inštalatér neprišiel o chvíľu oznámiť, že už je to hotové… Na jeho otázku „či sa môže pridať“ odpovedzte iba kladne. Alebo mu predtým zahrajte malé cudné divadielko, že ste bola nečakane prekvapená, a hanbíte sa za to.

Pozn: Možno ste už zachytili pár filmov pre dospelých, kde bola rovnaká zápletka. V realite ale údržbár nikdy nepríde do pár minút od jeho zavolania.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});