Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Fakt si myslel, že to vydržím?! Manžel sa ma v posteli ani NEDOTKOL: Na to, čo so mnou narobil chlapík so zoznamky, nedokážem zabudnúť

Soňa žila v manželstve bes sexu, až kým jej Tomáš zo zoznamky navždy nezmenil život!
  • Zdroj: Getty/ponomarencko

Soňa žila v manželstve bes sexu, až kým jej Tomáš zo zoznamky navždy nezmenil život!

S Mariánom som chodila od strednej, napriek tomu by mi nikdy nenapadlo, že ma jedného dňa požiada o ruku. Stalo sa. Vzali sme sa po 7 rokoch randenia, v štádiu, kedy som namiesto lásky a vzrušenia cítila absolútnu prázdnotu.

Napriek tomu som viedla život vzornej, no neuspokojenej manželky približne tri roky. 

Kdesi som natrafila na výpovede žien, ktoré žijú v manželstve bez sexu. Presne ako ja... S tým rozdielom, že ja som sa pre takýto život dobrovoľne nerozhodla!

Marián sa ma v posteli ani nedotkol, namiesto porna sme si večer pred spaním púšťali rozprávky. Smrteľne vážne, totiž, ani lieky ho neuspali tak, ako hlas Karola Machatu!

Baby, dajte si veľký pozor na TROCH ZABIJAKOV online zoznámenia: Ako teda zaujať chlapa už len spoza klávesnice, aby nestratil záujem? Zobraziť článok

V jeden večer, keď bol Marián na služobnej ceste, mi napadlo čosi diabolské. S trasúcimi rukami som sa prihlásila na zoznamku. Veď iba vyskúšam, zistím, čo je dnes "na trhu", ako kto komunikuje a ktovie? Možno si nevinne rozšírim svoje sociálne obzory. Och, aké naivné! 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});