Prečo som podviedla partnera: Šokujúce priznanie 10 žien, ktoré neodolali!

Z výskumov vyplýva, že ženy podvádzajú viac ako kedykoľvek predtým. Počet neverných žien sa od 90. rokov minulého storočia zvýšil až ...

Z výskumov vyplýva, že ženy podvádzajú viac ako kedykoľvek predtým. Počet neverných žien sa od 90. rokov minulého storočia zvýšil až o 40 %, muži ostali na rovnakej úrovni. Prinášame spovede desiatich, ktoré to majú za sebou. 

Fotogaléria

"Zamilovala som sa veľmi mladá, plánovali sme stráviť spolu celý život. Sex som mala len s ním, no po ôsmych rokoch som mala pocit, že by mohol byť lepší, iný. Partnera som ľúbila, ako aj moja rodina, nechcela som sa rozísť, len si to vyskúšať aj s niekým iným. Nakoniec sa vzťah rozpadol, rozišli sme sa v priateľskom duchu a dodnes netuší, že som ho podviedla." (Lea, 22)

O manželovej nevere som vedela roky: Jeden telefonát všetko zmenil! Zobraziť článok

"Bola som osamelá. Manžel pracoval v zahraničí a po návrate domov sa vybral za kamarátmi. Trávil viac času s nimi ako so mnou a s rodinou. Takto sme fungovali dlhé roky, nakoniec som si niekoho našla a som od neho odišla. Som si však istá, že aj on mal niekoho v zahraničí." (Inga, 46)

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});