Plánujete romantický piknik vo dvojici? Nenechajte nič na náhodu a pripravte tieto dobroty, váš chlap vás bude zbožňovať!

Ak ho chcete na pikniku očariť zaujímavejšími a pestrejšími dobrotami ako sendviče a suché keksíky, máme pre vás ľahko pripraviteľné, ...

Ak ho chcete na pikniku očariť zaujímavejšími a pestrejšími dobrotami ako sendviče a suché keksíky, máme pre vás ľahko pripraviteľné, ale o to špeciálnejšie zdravé recepty.

Fotogaléria

1. Fritatta 

Taliansky vaječný pokrm, ktorý viete pripraviť s rôznymi dobrotami. Pre dvoch potrebujete rozšľahať 6 vajec, pridať 4 polievkové lyžice mlieka, soľ, korenie a potom zmes vyliať na panvicu. Následne v miske zmiešajte 4 polievkové lyžice strúhaného syra so šunkou nakrájanou na kocky, prihoďte papriku, huby, olivy, papriku a cuketu a keď sa vajcia upečú, sú tuhé, zmes rovnomerne rozotrite na povrchu.

Pod pokrievkou pečte ešte niekoľko minút. Pred piknikom dobrotu môžete nakrájať na plátky, zabaliť do krabice a následne si vychutnať taliansku mňamku na čerstvom vzduchu.  

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});