4 životné zmeny, ktoré musíte urobiť, aby ste rýchlejšie našli toho pravého

Hoci niektoré veci nedokážete v živote ovplyvniť, vy sa rozhodujete o tom, koho si pustíte k sebe bližšie, komu dáte šancu. Zmeňte niektoré ...

Hoci niektoré veci nedokážete v živote ovplyvniť, vy sa rozhodujete o tom, koho si pustíte k sebe bližšie, komu dáte šancu. Zmeňte niektoré veci, aby ste natrafili na vysnívaného partnera.

Fotogaléria

Nečakajte na dokonalý okamih!

Stalo sa vám, že ste vyrazili s kamoškami do mesta v outfitoch, ktoré by vám závideli aj herečky zo seriálu Sex v meste? Boli ste presvedčené, že natrafíte na svojich princov.

Potom ste nadránom vo fast foode sklamané tlačili do seba hambáče a smutne ste skonštatovali, že dokonalé šaty, mejkap a účes boli vlastne k ničomu.

Kočky, ten PRAVÝ partner pre vás existuje: Ale tieto miesta škrtajte so zoznamu, tu ho určite NESTRETNETE! Radšej skúste zaloviť inde Zobraziť článok

A zrazu, strapatá vo vyťahaných teplákoch stretávate sympoša, ktorý vás pozve na kávu. Nevymýšľame si, stalo sa! A čo tým chceme povedať? Nečakajte na dokonalú chvíľu, neexistuje (ani ten dokonalý chlap, spomínate?).

Každá chvíľa sa ráta. Aj ten hrozný pondelok sa môže behom sekundy zmeniť.  Nechcite kŕčovito riadiť všetko, treba sa vedieť uvoľniť a len tak sa nechať unášať prúdom. 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});