Najlepšia kamarátka mi zviedla snúbenca: Deň, kedy to spravila si mohla odpustiť!

Niektoré ženy sa nezastavia naozaj pred ničím. Dokonca im nerobí problém zviesť ani kamarátkinho snúbenca, pri totálne nevhodnej ...

Niektoré ženy sa nezastavia naozaj pred ničím. Dokonca im nerobí problém zviesť ani kamarátkinho snúbenca, pri totálne nevhodnej príležitosti.

Fotogaléria

Predstavte si, že o pár týždňov vás čaká svadba a vy sa podobne, ako Karolína dozviete, že vás snúbenec podviedol. Najhoršie je, že to nebolo so žiadnou cudzou ženou, ale s najlepšou kamarátkou. 

Keď mi Karolína o svojom príbehu povedala, priznám sa, že som chvíľku neverila, že takéto mrchy ešte existujú. 

Karolín patrila vždy k výrazným, krásnym dievčatám a neskôr ženám, za ktorými sa muži jednoducho museli otočiť. Aj to bolo prvou vecou, vďaka ktorej si ju jej snúbenec Marko všimol a zamiloval sa do nej. Boli spolu viac, ako tri roky, keď ju požiadal o ruku. Vyzeralo to tak, že im to spolu funguje. To si do istého momentu myslela aj sama Karolína. 

To, že má milenku Petra odhalila vďaka...
Mužovu milenku odhalila vďaka nenápadnému zlozvyku. Kočky, na toto pozor! Zobraziť článok

Rozlúčka so slobodou 

Jej rozlúčka so slobodou bola dokonalá do momentu, kým jej najlepšej kamarátke Lucií vraj neprišlo zle a neodišla skôr domov. Karolína zostala s ostatnými kamarátkami v klube až do rána a večer si napriek všetkému užila. S babami spali v hoteli a keďže druhý deň odlietala na týždeň kvôli práci mimo Slovenska, tak si len s Markom vymenili na diaľku správy a rozlúčili sa.

Keď sa po týždni vrátila domov, mala pocit, že niečo nie je v poriadku. Žena posadnutá upratovaním spozná každú, aj tú najmenšiu zmenu. Jej čudný pocit znásobila zapadnutá gumička pod skrinkou v kúpeľni, ktorá jej nepatrila. Nechcela Marka hneď podozrievať, tak sa zverila najlepšej kamarátke Lucií. Tá z toho nerobila drámu a povedala, že je to určite len náhoda.  Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});