Rezance z palacinkového cesta ručia za fantastickú VEČERU: Po tejto ZAPEČENEJ dobrote si oblížete všetkých desať prstov!

Sme zvyknuté na sladké s lekvárom, s čokoládou alebo s tvarohom. No obľúbené palacinky chutia božsky aj na slano.

Sme zvyknuté na sladké s lekvárom, s čokoládou alebo s tvarohom. No obľúbené palacinky chutia božsky aj na slano.

Fotogaléria

Garantujeme vám, že tento recept si zamilujete vy aj celá vaša rodina. Tá vás bude prosiť, aby ste palacinky na slano pripravovali každý týždeň aspoň raz.

Palacinky s javorovým sirupom.
Vynechajte pri príprave palaciniek túto kľúčovú ingredienciu: Budú nadýchané ako nikdy predtým! Zobraziť článok

Ide to naozaj jednoducho, dokonca môžete pokojne využiť aj zvyšky mäsa, ktoré vám zostali z obeda. Nech sa páči, tu je náš výborný recept na palacinkové rezance s mäsom:

Na 4 porcie potrebujete: 

  • 15 dkg múky
  • 4 vajcia 
  • 2 dl mlieka
  • 5 PL oleja
  • 40 dkg mäsa (vyprážané, grilované, pečené)
  • ¼ l kyslej smotany 
  • 10 dkg strúhaného syra
Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});