Rezance z palacinkového cesta ručia za fantastickú VEČERU: Po tejto ZAPEČENEJ dobrote si oblížete všetkých desať prstov!

Sme zvyknuté na sladké s lekvárom, s čokoládou alebo s tvarohom. No obľúbené palacinky chutia božsky aj na slano.

Sme zvyknuté na sladké s lekvárom, s čokoládou alebo s tvarohom. No obľúbené palacinky chutia božsky aj na slano.

Fotogaléria

Príprava:

1. Múku vymiešajte s 2 vajcami, pridajte trochu soli, následne pridajte aj mlieko, 2 polievkové lyžice oleja a zmes nechajte 30 minút odstáť. Pridajte na panvicu menšie množstvo oleja a upečte hrubšie palacinky. Hotové palacinky zviňte do rolky a po vychladnutí nakrájajte na tenké pásiky.  

Bez múky a CUKRU: Na šialene dobré muffiny budete potrebovať iba TRI ingrediencie Zobraziť článok

2. Rúru predhrejte na 200 stupňov, nakrájajte mäso na tenké pásiky a zmiešajte s palacinkovými rezancami. Vložte do misy. Vymiešajte kyslú smotanu s 2 vajcami, pridajte soľ, trochu korenia a nalejte na cesto. Posypte syrom a pečte približne 40 minút. Dobrú chuť!

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});