Hľadáte správne cvičenie pre vaše telo? TOTO sa stane, ak budete cvičiť KAŽDÝ DEŇ jogu!

Joga je bezpochyby jedným z najobľúbenejších cvičení, ktoré sa dá úžasne začleniť do každodenného života. Užitočných výhod má však omnoho ...

Joga je bezpochyby jedným z najobľúbenejších cvičení, ktoré sa dá úžasne začleniť do každodenného života. Užitočných výhod má však omnoho VIAC!

Fotogaléria

Vedeli ste, že viac ako 300 miliónov ľudí na celom svete cvičí jogu? Pre mnohých to nie je len šport, ale základný spôsob života. A nie bezdôvodne, pretože ten, kto cvičí jogu pravidelne, je vyrovnanejší, pokojnejší a dokáže naplno sústrediť svoje vnímanie.

Chudnite podľa znamenia
Chudnite podľa znamenia: Tento šport vám odporúčajú hviezdy! Zobraziť článok

Na dosiahnutie nasledujúcich benefitov sa nemusíte hneď stavať na hlavu a robiť krkolomné pózy. Už pár minút jednoduchého cvičenia denne vám prinesie potešenie a zdravotné výhody, o akých sa vám doposiaľ ani nesnívalo. Veľkým plusom je, že si zároveň doprajete chvíľku iba pre seba.

1. Joga podporuje koncentráciu
Bystrá vďaka cvikom? Ide to! Joga vytvára spojenie medzi telom a mysľou a pomáha mozgu zabezpečiť dostatočné prekrvenie a základné živiny. Ak je mozog optimálne zásobený, ľahšie sa koncentruje. Denná dávka jogy podporí váš výkon a vy budete pracovať efektívnejšie.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});