Ponížená a PODVEDENÁ Natália: Keď spravil tento krok, vedela som, že je koniec, musela som sa zbaliť a vypadnúť!

My ženy jednoducho vieme, kedy sa niečo deje, no občas sme v mene lásky mierne zaslepené, alebo niektoré veci jednoducho vidieť nechceme. ...

My ženy jednoducho vieme, kedy sa niečo deje, no občas sme v mene lásky mierne zaslepené, alebo niektoré veci jednoducho vidieť nechceme. Natália sa však rozhodla konať.

Fotogaléria

Prekvapenie!

Nakoniec si povedala, že keď ho to tak baví, tak ho vo fitku prekvapí a zacvičí si s ním. Nič mu nepovedala a po práci ho počkala v aute pred posilňovňou. Po pár minútach Ondrej zaparkoval svoje auto a spolu s ním z neho vystúpila mladá žena, s ktorou si to namierili rovno do budovy. Chuť na cvičenie ju hneď prešla a rozhodla sa ho konfrontovať doma.

Ondrej prišiel večer v dobrej nálade, sadol si za stôl a čakal, kým mu Natália prinesie večeru. No ona si len bez úsmevu sadla oproti a spýtala sa ho, či niekoho má. Iróniou bolo, že ani sekundu nezatĺkal a povedal, že stretol jednu trénerku a uvedomil si, že s Natáliou to už nie je ono. Ako bonus pridal, že chce začať odznova, a preto Natáliu prosí, aby sa odsťahovala.

Buďte realistka, ON SA NEZMENÍ! Ako prijať partnera a ľudí okolo vás takých, akí sú? Tieto techniky vám uľahčia život Zobraziť článok

Happyend sa nekonal

Teraz si možno poviete, že sme nepriniesli nič nové, čo by ste nevedeli. Máte pravdu, no pripomenuli sme vám niečo, na čo sa zabúda práve v tých kľúčových momentoch, keď sa žena ocitne v spomínanej situácii. Chvíľu nám to trvá, kým si uvedomíme, že niečo nie je s kostolným poriadkom, a to ešte aj v prípade, že všetky usvedčujúce dôkazy máme priamo pod nosom.

„Mesiace som netušila, že ma podvádza, uverila som mu nové projekty, kvôli ktorým musel ostávať dlho do večera v práci. Prosím vás, aké projekty! Nová prsnatá asistentka,“ nariekala Ivana nad pohárom vína. Ani v tomto prípade sa happyend na konci príbehu nekonal. Je lepšie mať sa na pozore!

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});