Skamarátila som sa s milenkou môjho muža: Potom prišiel šok! Stalo sa niečo, čo mi ho vrátilo späť

Niektoré veci môžu byť nakoniec úplne inak, ako sa vám zdajú na prvý pohľad . Dáša a jej príbeh sú toho živým príkladom.
  • Zdroj: Getty/PeopleImages

Niektoré veci môžu byť nakoniec úplne inak, ako sa vám zdajú na prvý pohľad . Dáša a jej príbeh sú toho živým príkladom.

Manželstvo s mojím mužom Lukášom bolo občas náročné, obaja sme venovali väčšinu nášho času práci, ale napriek tomu nám to fungovalo. Aspoň som si to naivne myslela.

Lukáš veľa cestoval a ja vlastním eventovú agentúru, čiže sme spolu trávili pomerne málo času. Niekedy sme sa nevideli aj dlhé týždne. Možno aj to, bol dôvod, prečo si našiel milenku. Iróniou bolo, že tá osoba bola jednou z mojich hostesiek, ktoré pre mňa pracovali. Keď som sa to dozvedela, zvolila som stratégiu priateľstva.

Tomu sa hovorí ÚPRIMNOSŤ! Pýtali sme sa mužov a žien, či pri sexe myslia na svojich EX: Čakáte jasné NIE? Budete prekvapení Zobraziť článok

Život podľa hesla

Priateľa si drž blízko, nepriateľa ešte bližšie. Týmto heslom som sa začala riadiť aj ja. Dávala som dotyčnej lepšie ponuky, bola som k nej milá a časom som sa jej zverila aj s osobnými vecami. Jeden večer po akcii som jej ponúkla odvoz domov a ona sa mi v aute rozplakala.

Prečo muži podvádzajú svoje partnerky: Šokujúce odpovede slobodných, ženatých aj rozvedených! Zobraziť článok

Priznala sa, že už pár mesiacov spáva s mojím mužom, ale keď videla, aká som k nej dobrá, začala mať výčitky svedomia. Tiež mi povedala o tom, že Lukáš ma stále miluje, len ho mrzí, že kariéra je pre mňa prednejšia a o neho samého sa takmer nezaujímam. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});