Dostanú vás presne tam, kam chcú: Najvačší manipulátori sa rodia v týchto znameniach

Ani neviete, ako – a už robíte presne to, čo chcú oni. Typický scenár ľudí, ktorých ovládajú manipulátori!

Ani neviete, ako – a už robíte presne to, čo chcú oni. Typický scenár ľudí, ktorých ovládajú manipulátori!

Fotogaléria

Na úvod dôležitá vec: to, že ste sa narodili v jednom z nasledujúcich znamení z vás nerobí automaticky beštiu. Dôležité je vedieť so svojimi danosťami správne narábať, mať úroveň a za žiadnych okolností nepodliehať panike. 

1. Škorpión má vynikajúce vodcovské vlastnosti, presvedčivú osobnosť a schopnosť všímať si aj naoko nepodstatné, malicherné detaily. No tiež si ľahko nájde dôvody, prečo vám neveriť, čo z neho (v kombinácii s vyššie uvedeným) robí jedno z najmanipulatívnejších znamení zverokruhu.

Ak má Škorpión motív obviniť vás, urobí to a verte, že tým najbolestivejším spôsobom. Navyše, ak je presvedčený o svojej pravde, argumenty sú vám nanič, pretože ON sa predsa "nemýli". Myslite na to vždy, keď sa schyľuje k hádke a radšej v dostatočnom predstihu utečte.  

Porodili ste Vodnára? Takéto výnimočné schopnosti bude mať! Zobraziť článok

2. Rak je majstrom emocionálnej manipulácie. Je prehnane sentimentálny, upodozrievavý, citlivý a má obrovskú túžbu vlastniť. 

Pozitívnou stránkou Raka je, že je hlboko intuitívny a empatický. Keď sa však tieto vlastnosti uberú nesprávnym smerom, stanú sa dielom jeho neskrotnej, bujarej predstavivosti. Nuž a tam, kde nedominuje racio, prevládajú pudy. O intrigách nehovoriac…

3.  O ľuďoch narodených v znamení Blížencov je známe, že sú mimoriadne inteligentní, vtipní, ale aj povýšeneckí a namyslení. Sú tiež extrémne nerozhodní, nepokojní a nestáli. Aby si udržali povesť človeka, ktorý má všetkých 5 pohromade, preceňujú sa a zavádzajú. Bublina lží však skôr či neskôr spľasne, čo ich privedie k „logickému“ kroku: presunúť vinu na iných.

Znehybnenie tela počas spánku je pre mnohých NAJDESIVEJŠÍM zážitkom v živote: Sú za tým TEMNÉ sily? Odborníci reagujú Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});