5 signálov, ktoré jasne naznačujú: Je po všetkom, vzťah už NEZACHRÁNITE!

Možno ste ešte spolu, no lepšie by bolo, keby ste si dali definitívne zbohom. Ak prikyvujete na tieto body aj vy, nečakajte, radšej konajte. ...

Možno ste ešte spolu, no lepšie by bolo, keby ste si dali definitívne zbohom. Ak prikyvujete na tieto body aj vy, nečakajte, radšej konajte.

Fotogaléria

Rozhádajú vás rovnaké veci

Hádky vo vzťahu sú normálne, partner či vy môžete pociťovať väčší tlak na pracovisku a nahromadený stres automaticky prenesiete na toho druhého. Skúškou trpezlivosti sú aj nečakané udalosti.

Lenže vo fungujúcom vzťahu sa dajú problémy konštruktívne vyriešiť. Ak sa len hádate a nedosahujete žiadne výsledky, nie ste ochotní robiť kompromisy, vzťah upadá a smeruje ku koncu.  

Pridlho single? Známy odborník má riešenie!
Pridlho single? Známy psychológ Aleš Bednařík poradil jedinú vec: Vyskúšajte, funguje Zobraziť článok

Myšlienka single bytia je oslobodzujúca 

Predstavujete si budúcnosť bez partnera, Berte to ako varovný signál! Čoraz častejšie chodíte do mesta s kamarátkami a vyhýbate sa tomu, aby ste si s partnerom urobili spoločný program? Máte pocit, že partnerský vzťah osivel, ste v pasci a chcete uniknúť?

Asi by ste sa mali nad sebou, nad vzťahom zamyslieť. Nie každý totiž končí happyendom a niekedy je lepšie pokračovať v ceste bez partnera. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});